• Simple Item 1
 • 1

Samen werken we toe naar een verbeterde lichamelijke, emotionele en mentale gezondheid, nieuwe inzichten, verhoogd welzijn en meer kracht om die stappen te nemen die nodig zijn om te komen waar je wilt zijn, je dromen waar te maken... of om leren te dromen. We werken aan het één voor één slechten van blokkades die het leven ongemakkelijk maken of je persoonlijke groei in de weg staan.

Dit unieke oplossingsgerichte programma kent drie modules met ieder drie elementen waaruit je persoonlijke traject wordt samengesteld. Meestal zijn twee elementen al genoeg om grote stappen te maken. Er is een breed, maar gespecialiseerd aanbod van diensten om je weer op te laden zodat je met genoeg goede energie en vertrouwen de toekomst tegemoet kan gaan.

De meest voorkomende coaching trajecten hebben betrekking op:

  • Depressie
  • Omgaan met verlies
  • Preventieve gezondheidszorg
  • Life coaching
  • Ondersteuning op spirituele pad

 Vergoedingen

Voor coaching krijg je geen vergoeding van de zorgverzekeraar, wel kunnen de natuurgeneeskundige behandelingen van het traject mogelijk vergoed worden door de aanvullende verzekering alternatieve zorg.

Ben je werknemer: Informeer bij je werkgever omdat deze vaak een opleidingsbudget reserveren dat kan worden aangewend voor persoonlijke ontwikkeling en coaching. Bij ziekte verplicht de Wet Verbetering Poortwachter de werkgever alles in het werk te stellen om het herstel van de werknemer te bevorderen. Daarom zijn werkgevers na overleg met de bedrijfsarts of arbodienst vaak bereid om dit traject te vergoeden.

Ben je ondernemer: voor zelfstandig ondernemers zijn de kosten aftrekbaar en kan de BTW worden teruggevorderd.

Heb je een uitkering: Informeer bij het UWV naar beschikbare financiële middelen ten behoeve van herstel en reïntegratie.