• Simple Item 2
  • 1

Taraveda

Gelegen aan de rand van Nationaal Park Zuid-Kennemerland in Santpoort-Noord, makkelijk en snel te bereiken vanaf je werk of woning in IJmuiden, Velserbroek, Haarlem-Noord en omstreken. Met de auto, fiets of openbaar vervoer. Een warme praktijk waar je kan ontspannen, helen en verlichten. Een plek waar je kan rusten en jezelf kan (terug)vinden.

 

Massage, therapie en Ayurveda

Alweer bijna twintig jaar geleden is de reis naar Taraveda begonnen. De praktijk ontleent haar naam aan een mysterieuze ontmoeting in Kerala, India, met een bronzen beeld van de groene Tara. Tara is geboren uit een poel van tranen die gelaten werden uit compassie voor het 'lijden' op aarde, wat voor iedereen een andere betekenis kan hebben. Ayurveda bekijkt ook een ieder vanuit zijn of haar eigen constitutie en zo zie ik ook iedere cliënt als uniek om te helpen met ontspanning, heling en verlichting.

Uiteindelijk ben ik gearriveerd, ben ik op de plek waar anderen me al lang zagen, ben ik terug waarvan ik ben weggelopen, ben ik waar ik moet zijn. De internationale sportvelden en kantoorparken heb ik achter mij gelaten en, na afronding van de opleiding tot Ayurvedisch Therapeut, begon de toepassing van de oudste beschreven kennis in mijn eigen leven en de ontdekking van Ayurvedische therapieën. Om vervolgens af te studeren als HBO Bachelor Ayurvedic Practitioner.

Met aanvullende diploma’s op gebied van Coaching en Yoga, zusterwetenschap van Ayurveda, wil ik jou helpen met het verbeteren en in stand houden van jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Weet je de weg naar je bron te vinden, dan is het bijna onmogelijk om nog ziek te worden of om ontevreden door het leven te gaan. Jou op weg helpen naar jouw balans is mijn missie. Ik ben er voor je als op zoek bent naar ontspanning, heling en verlichting. Als je streeft naar een lichter en energieker leven.