Marma is de drukpunten massage van Ayurveda om energie optimaal te laten stromen

Marma Therapie

45-60 minuten:

€ 50

Marma is de drukpunten massage van Ayurveda om energie optimaal te laten stromen

Marma's zijn belangrijke energetische centra, waarvan de meest bekende de chakra's zijn. Er zijn meerdere manieren om marma's te masseren. Deze massage is de droge versie om marma's te behandelen, met een uitwerking op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De behandeling draagt bij aan het verminderen en verwijderen van energetische blokkades zodat energie, ofwel prana, beter kan stromen.

De ervaring van een drukpunten massage is voor iedereen anders. Doordat het op een heel subtiel niveau doorwerkt, kunnen de effecten ook pas dagen later bewust opgemerkt worden.

Als men beschouwend kijkt naar de oorsprong van verschillende therapieën kan je stellen dat marma therapie de 'moeder' is van therapieën die daarna zijn geboren, zoals acupunctuur, Healing Touch, Rebalancing en Reiki.

Duur van sessies kunnen verschillen maar zijn maximaal één uur.


Marma Therapie

Een perfect alternatief voor degenen die liever geen massage met olie wensen te ontvangen. Combineer marma met abhyanga (ontspanningsmassage) of shirodhara (hoofdmassage) voor een nog diepgaander effect.