Mini Ayurveda Retreat

Mini Ayurveda Retreat

Sessie ± 4 uur:

€ 260

Mini Ayurveda Retreat

Wil jij ook zo'n vier uur lang verwend worden en vier bekende Ayurvedische behandelingen ondergaan, een reis maken door de wereld van Ayurvedische therapie? Na de kennismaking en het bespreken van specifieke wensen, klachten en eventuele beperkingen beginnen we met abhyanga, de traditionele Ayurvedische verjongende detox massage met warme kruidenolie.

Na de abhyanga zal de stoomcabine gereed zijn en je neemt daarin plaats wanneer je er klaar voor bent. Door de stoom kunnen gifstoffen die door de olie naar de oppervlakte zijn gekomen worden uitgezweet. Vervolgens neem je de tijd om je af te drogen en weer aan te kleden. Of je trekt de meegenomen badjas en slippers aan om te genieten van warm water, thee en de ontspanning.

Zodra jij en de behandelkamer klaar zijn voor de shirodhara neem je weer plaats op de massagetafel. Je ogen worden toegedekt en warme olie stroomt in speciale patronen over het voorhoofd. Dit doet je wegzakken in een nog diepere ontspanning. We eindigen met marma therapie waarbij handen en vingers belangrijke energetische punten in het lichaam licht aanraken. De lichte aanraking zorgt voor een betere doorstroming van energie. Marma wordt ook wel de moeder van vele hedendaagse helende therapieën genoemd, cliënten vragen dan ook wel eens of ze nog wat Healing Reiki Touch mogen ondergaan:).

Een altijd ontspannende, helende en verlichtende reis door de wereld van Ayurveda. En soms een spirituele reis. Even helemaal eruit!


Ayurveda by Richard