Therapeutische massage middels abhyanga en marma

Therapeutische massage

65 minuten:

€ 65

Therapeutische massage middels abhyanga en marma

Voor deze therapeutische massage wordt luxe authentieke verwarmde Ayurveda olie gebruikt, die op jouw klachten is afgestemd. De medicinale kruidenolie wordt na de massage, indien gewenst, met vochtige en warme handdoeken van het lichaam verwijderd.

De meest bekende Ayurvedische behandeling is de ontspannende, verjongende en reinigende lichaamsmassage met warme kruidenolie. In Ayurveda wordt de ontspanningsmassage Abhyanga genoemd, deze massage is een rustgevende massage die zorgt voor ontspanning, het zenuwstelsel versterkt en het immuunsysteem stimuleert.

Deze massage wordt gecombineerd met marma therapie om je beter in je element te krijgen. Tijd en aandacht worden voornamelijk besteed aan de klachten en oorzaken van de klachten.

In Ayurveda wordt massage benoemd als één van de dagelijkse routines die zal bijdragen aan het tegengaan van het verouderingsproces, het voorkomen van vermoeidheid en verminderen van pijn, stijfheid en andere ongemakken. Het volgen van een dagelijkse routine zal leiden tot verbeterde slaap, een gezonde en mooie huid, weefsels zoals botten en spieren die goed gevoed worden, lichaam en geest die fitter en sterker worden, en het zicht kan zelfs verbeteren.

Ook cliënten met reuma, artrose en fibromyalgie zeggen veel baat te hebben bij het regelmatig ondergaan van deze ontspanningsmassage. Zo worden bewustwording, acceptatie, meer rust ervaren, beter kunnen ontspannen, het leven verlichten en soms zelfs helingsprocessen door cliënten benoemd.


Abhyanga Marma